​Honne: All In The Value

Mračan pogled na ljubav i bliskost

Ni o jednoj temi nije napisano više nego o romansi i njenom često ružnom kraju. “’All in the Value’ govori o kraju jedne veze”, kaže Andy Clutterbuck, koji s Jamesom Hatcheom čini londonski duo Honne. “Kraj veze u kojoj se devojka zaljubila u drugu osobu, muškarca koji to zna već neko vreme”.

honne_new_00

Rediteljka Geej Ower je u spotu prikazala poslednje trenutke u jednoj vezi. “Svi smo preživeli ta teška vremena, te teške momente kada prekidaš vezu s nekim koga voliš”, kaže ona. “Htela sam da uhvatim sve emocije koje se javljaju u tim poslednjim satima – tugu, krivicu, bliskost, bes. Tu se vodi bitka između ljubavi koja je preostala i neizbežnog saznanja da je gotovo”.

Honne je japanska reč koja se prevodi kao “istinska osećanja”. Zvuči kao nenemerni manifesto i obećanje za teme koje će obrađivati. Već su privukli pažnju svojim prvim debitanskim videom “Warm On A Cold Night“, koji dokumentuje ljubavnikovo poverenje.

“Igra je perfektna forma za izražavanje osećanja, želeo sam da se to oseća kao dijalog dvoje ljudi”, kaze baletski koreograf Fion Cox Davies.