BELSTAFF

Belstaff je kompanija koja je osnovana 1924. u Engleskoj i dugo je bila poznata po proizvodnji jakni za sve vremenske uslove. Jakne su veliku popularnost stekle kod motociklista i avijatičara tog vremena, a ono što je zanimljivo je da su proizvodi Belstaffa, posebno jakne, od tada korišćeni u veoma mnogo filmova holivodske produkcije. Lista je impresivna, a ovo su samo neki od filmova:

Superman Returns, Taken 2, The Bourne Legacy, The Avengers, Water for Elephants, Penelope, The Twilight Saga: Breaking Dawn, X-Men: The Last Stand, Harry Potter and the Deathly Hallows, The Expendables, The Dark Knight, Wanted, Harry Potter and the Half Blood Prince, I am Legend, The Departed, Terminator Salvation, Inglorious Basterds, The Curious Case of Benjamin Button, The Aviator, Skyfall, The Motorcycle Diaries.

Panther

Kompaniju je 2011. kupila Labelolux Group i koncept se vidno promenio. Njihove prepoznatljive jakne su zadržane, naravno, ali se kolekcija bitno proširila. Pogledajte kolekciju za jesen/zimu 2015.