HAIRCULT

Za razliku od ženskih frizura koje nude mnoštvo oblika i trendova, muškarci su oduvek imali znatno manje izbora. Ili ste bili ponosni vlasnici kratke, dobro održavane frizure ili ste bili jedan od srećnika koji ima dužu kosu i – zna da je nosi. Poslednjih godina trendovi su se značajno promenili, te i muškarci imaju znatno više opcija. Iako se trendovi menjaju, mi vam savetujemo da ispratite svoj imidž jer kosa mnogo govori o vama. Najbitnije je da bude negovana, uvek dobro ošišana. Nećemo vam govoriti da svaka dlaka treba da bude na svom mestu, jer je to dobra strana trendova – sve je dozvoljeno, pa tako i vaša kosa može govoriti o vašem neposlušnom karakteru.

Text: Srđan Miljević

 

Istraživanje sprovedeno ove godine u Nemačkoj, od strane kompanije Wilkinson, govori o tome da čak 64% muškaraca u ovoj zemlji jesu ponosni vlasnici brade. Ova tendencija se nastavlja, sudeći po tome da su internet portali prepuni ideja o božićnom dekorisanju brade, gde momci svoj bradati look ukrašavaju cvećem i raznoraznim dekorativnim detaljima.

 

Gentleman vas podseća da ne morate biti uvek u trendu i da brada i duga kosa nisu baš za svakoga. Budite slobodni, isprobajte naše predloge i otkrijte svoj imidž za 2015. godinu.

p.s.

Brad Pitt je na ovim fotografijama u jednom od svojih najboljih izdanja kada su kosa i brada u pitanju