VREME NOVOGODIŠNJIH ODLUKA

Dolazak nove godine za sve ljude predstavlja novu nadu, optimizam i snagu. Obećavamo sebi da ćemo se ove godine definitivno pridržavati liste odluka koju obično sastavljamo krajem decembra, iznova i izvova, svesni da baš i nismo bili najbolji đaci u godini za nama i da se nismo pridržavali svih, sebi obećanih, ciljeva.

Možda nam postavljeni planovi nisu bili zaista bitni, možda smo ih zacrtali tek kako bismo bili svesni činjenice da imamo dosta da radimo na sebi, a da ipak nismo osvestili ono što nam je zaista bitno. Kažu da ruka koja prima uvek stoji ispod one koja daje. Bilo bi lepo da novogodišnje odluke za 2015. zaista posvetimo drugima, a ne sebi, da posvetimo poklanjanju, umesto sticanju. Ima li bolje odluke od one da 2015. bude godina zagrljaja, godina u kojoj će vaš cilj biti da zagrljajem ulepšate dan barem jednoj osobi?

Osvestite šta je to što vas zaista čini srećnim, šta je ono što vašoj ličnosti daje pečat?

Da li je takmičenje sa drugima ili sa sobom ono na čemu želite da radite?

Gentlman vam želi uspešnu novu godinu koja će zaista biti nova! Nova po pitanju odluka, misli i stila života. Budite autentični u svojim željama i nikada ne zaboravite: moć je u vama!