Ko je Gentleman?

Gentleman je profesionalni vozač a može biti i ekskluzivno vaš lični vozač. Poseduje više luksuznih, odlično opremljenih automobila o kojima sam vodi računa. Dostupan je tokom cele godine u svako doba dana ili noći i nikada nije na godišnjem odmoru ili bolovanju.

Spreman je da impresionira

Gentleman stiže da pokupi vašu decu iz škole i odveze ih na trening bezbedno onda kada vi ne stižete, omogućava vam da odgovorite na sve pozive i mejlove u vožnji između sastanaka i svojim manirima je spreman da impresionira vaše poslovne partnere ili prijatelje kada ga pošaljete da ih preveze.

Da vi ne biste morali

Gentleman sam brine o gorivu, putarinama, parkingu, osiguranju, održavanju i registraciji automobila. Čistoću automobila konstantno održava na najvišem nivou. Brine o tome da na svaki put krenete i stignete na vreme kao i da tokom puta ne budete gladni ili žedni.

Fleksibilan je i diskretan

Gentleman zna kada treba da priča, prilagođava tempo vožnje i muziku vašim željama, zna kuda ćete brže stići i koja ulica je kada zatvorena, prilagođava se vašem rasporedu obaveza, a sve što čuje ili vidi u vašem prisustvu ne prenosi dalje - jer sve to su stvari koje svaki Gentleman radi.

Zakažite svoju vožnju
info

Tel: +381604546887, +381604546888
Email: info@gentleman.rs

Popunite kontakt formu i odgovorićemo vam u najkraćem roku

TOP